Velkommen til Boken min!

Velkommen til boken min

Grip muligheten nå og publiser din unike bok! Her lanseres vår nye hjemmeside Boken Min.

Sitter du inne med en liten forfatter i deg? Eller bare trenger verktøyet for å få faget profesjonelt publisert? Da er du kommet til riktig sted. Nå er muligheten her for alle til å publisere sin bok uten store kostnader eller store kvanta. Du bestiller det du vil og betaler kun for produktet. Brukervennlig software er tilgjengelig for deg på Boken Min som ivaretar din publikasjon. Uansett tema er alt mulig sammen med oss. Lag bok med erindringer, historier, tanker, bilder, vitser, oppskrifter, oppgaver, minner, fantasier, fagkunnskap med mer her.

Du har innholdet og regien, vi har verktøyene for å skape, binde inn, trykke og produsere profesjonelle bøker etter dine ønsker. Her er det ingen begrensninger og produsenten og forfatteren kan være nettopp deg. Verktøyet kan like enkelt nyttes til en privat slektsbok som til en offentlig skolebok. Alt er mulig når softwaren er tilgjengelig, det er kun fantasien som setter begrensninger.

Kom i gang sammen med oss og publiser din skjønnlitteratur, fagbok, temabok eller private bok.

Har du allerede skrevet en bok? Ønsker du å gi ut boken din? Vi hjelper deg med å publisere boken din på ShopMyBook. Du betaler kun for de bøkene du selv bestiller.

Med vår enkle Utgivelses veiviser kan du laste opp boken din og lage omslaget du ønsker. Det eneste du trenger å tenke på er å uforme og skrive boken. Vi tar oss av resten. Boken kommer ferdig trykket og innbundet til deg. Resultatet er profesjonelt og i tråd med markedets forventninger til utseende og utforming. Vi distribuerer den til hele verden om det er målet ditt.

Eller kanskje du vil lage Agenda, Notatbok, Slektsbok, Kullbok, Møtebok, Kokebok, skoleårbok eller FotoBook? Her er det ingen begrensninger. Produksjonen er den samme uansett formål.

Boken Min vil ivareta dine drømmer. Med et grafisk trykkeri vil innholdet trykkes med markedets siste teknologi hos oss. Vi har alt av profesjonelt utstyr for å ivareta dine ønsker. Kom i gang nå. Dette er enklere enn du tror!

Legg inn Kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.