Kjøp utstyr til å lage dine egene bøker


Unibind Norge

Unibind innbinding logo http://unibind.noUB Kontorsystemer AS har siden 1997 hatt eneretten på å formidle Unibind unike innbindingsprodukter til det norske markedet. I starten holdt vi til i Sandvika. I 2002 flyttet vi inn i eget bygg på Sundvollen i Hole Kommune. Her er lager, salg og administrasjon. Vi bestreber god service og kundefokus i form av rask levering, tilgjengelighet og support fra vårt hovedkontor. Etter 17 år i markedet har vi god kunnskap og erfaring innen vårt fag innbinding og vil mer enn gjerne hjelpe dere med spørsmål, veiledning og presentasjoner av våre unike produkter.

Hva trenger dere til innbinding av bøker eller mapper?

For å binde inn deres dokumenter hos dere så trenger dere to ting: Innbindingsmaskin og Innbindingsmapper og/eller bøker. Unibind innbindings produkter er brukervennlige og krever lite eller ingen opplæring. Du vil kunne produsere profesjonelle innbindinger med en gang du får deres innbindingssystem på plass. Kostnaden er minimal. Systemet tar lite fysisk plass hos deg. Maskinene leveres med et praktisk arbeidsbord så du enkelt plasserer maskin og øvrige produkter i bordet hos dere. Vi hjelper deg med å velge produktene som er best tilpasset deres behov og formål. Du kan enkelt velge mellom ulike farger, ryggbredder, formater, plastomslag, digitalprint, preget tekst med folie, transfer trykk og vindusstans på deres bøker eller mapper. Valgene som gir nettopp dere muligheten til å fremstå på en enestående måte.

20x20-Kull-X-Book-sommerminnerDe fleste håndterer dokumenter i større eller mindre grad. Alle har store forventninger til dokumentets uttrykk og profil. Boken skal fenge mottaker. Uansett om det er en hovedoppgave, barnebok, slektsbok, kokebok, meny, manual, finansplan, rapport eller et tilbud. Våre erfaringer er at detaljer teller og dokumentets unike innpakning er med på å gi det beste helhetsinntrykket. Hvert enkeltstående dokument skal fremlegges på en profesjonell og formålstjenelig måte.
Med Unibind Innbinding hos deg vil du håndtere all innbinding enkelt og raskt uansett om du har behov for en innbinding av gangen eller større kvanta. Maskinene gjør jobben for deg. Variablene er mange og du som kunde kan enkelt være med på å påvirke hvordan nettopp deres bok skal se ut. Enten du velger de enkle standardproduktene eller designer ditt eget produkt vil deres dokumenter ivaretas og fremlegges på en så god måte som dokumentene fortjener. Vi skal ikke glemme at det ofte ligger mange timers arbeid i et dokument. Dokumentet er av stor betydning og fortjener den beste innpakningen. Mottaker skal begeistres og formålet med innholdet skal treffe noen hjemme. Det er med stor glede vi kan være med å hjelpe nettopp deg til å oppnå det du ønsker.

Klikk her for mer informasjon om innbinding


Kontakt info

UB Kontorsystemer
Åsaveien 89b
3533 Krokkleiva

TLF: (+47) 32 16 16 20
FAX: (+47) 32 16 16 21
Epost: mail@unibind.no

Er det noe du lurer på?    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding

    Anti-Spam