Forberedelser før du publiserer din bok på CreateMyBooks


Sjekkliste Forfatter

Å sette igang og publisere boken din er veldig enkelt klikk på knappen «Publiser boken min» og følg de 5 enkle stegene i veiviseren. Vi skal gå igjennom alle stegene på denne siden så du kan være forberedt på hva du møter og ha det du trenger klart før du setter i gang.

Publiser boken min! »


Trinn 1: Informasjon om boken din

Tittel og sammendrag

Tittelen på boken din blir posisjonert på forsiden og ryggen av boken. Skriv en liten beskrivelse av boken din på maks 1000 tegn. Bruk gjerne Word eller ett annet program slik at du kan klippe og lime det inn i nettleseren. Dobbelt sjekk staving og grammatikk. Beskrivelsen blir trykket på baksiden av boken samt vist på nettsiden. Velg den kategorien du synes boken din passer best til. Titt gjerne litt rundt i bokhandelen for å se matcher.

Nøkkelord

Velg ut passende nøkkelord til boken din. Dette er ord du ønsker at de som ikke vet eksakt navnet på boken din skal kunne søke på. Fyll inn 10 Nøkkelord (maks 100 tegn) Boken din blir søkbar på disse ordene når du har lastet opp boken.

Tilgjengelighet

Det er tre muligheter og velge imellom

 1. Hele Verden. Boken din er tilgjengelig over hele verden i vår online bokhandel.
 2. Privat. Boken din er ikke tilgjengelig i vår online bokhandel og det er kun forfatteren som kan se og bestille boken.
 3. Privat med Kode. Boken din er ikke tilgjengelig i vår online bokhandel. Du vil få til sendt en kode du kan sende til de som du ønsker skal kunne se boken din.

Forfatter Navn

Forfatterens navn vil bli plassert på ryggen av boken..

Forfatter biografi 

Skriv litt om deg selv, denne informasjonen blir brukt på baksiden av boken og på Internettsidene. Maks 420 tegn.

Trinn 2: Last opp boken din og velg format

Last opp filen med boken din

Det viktigste er selvsagt den digitale filen med boken din. Dobbelt sjekk at boken din er formatert i samme format som omslaget. Vi aksepterer både Microsoft Word (.doc) or PDF (.pdf) format. hvis boken din inneholder bilder og spesielle fonter så anbefaler vi at du lagrer boken som PDF.

Trykk format

Velg en av de fem forskjellige formatene. Som nevnt tidligere husk at formatet må stemme overens.

Farge

Velg om boken din skal ha fullfarge eller svart/hvitt. Dette gjelder hele boken også tekst og bilder.

Trinn 3: Forside Oppsett

Velg forfatter bilde. Dette er valgfritt. Dette bilde blir printet på baksiden av boken og vist på hjemmesiden. Dette er en flott måte å få interesse rundt boken din. Siden bilde skal trykkes vær sikker på at bildet er av god kvalitet. (minimum 300 dpi)

Forside 

Du får tre alternativer for forsiden av boken din.

 1. Du kan laste opp ditt eget bilde som en JPG fil. Husk at bildet må være av god kvalitet og i samme format som boken. 
 2. Du kan ha en forside uten bilde
 3. Du kan velge en av våre foriside bilder

Du vil se en forhåndsvisning av boken før du er ferdig med veiviseren og du kan enkelt gjøre endringer

Bakgrunnsfarge

Dette er fargen boken din får, velg en farge som komplementerer forside bilde ditt

Omslag

Velg hardcover eller paperback.

Bokstav farge

Dette er fargen på skriften på omslaget. Pass på at fargen står i kontrast til fargen på boken slik at det er lett for brukeren å lese det som står.

Trinn 4: Personlig Informasjon

Bekreft din personlige informasjon. Det er viktig at du bruker den samme e-posten som PayPal kontoen din. Hvis du ikke har PayPal så kan du enkelt opprette en konto på PayPal.no

ShopMyBook overfører siste måneds Royalties til denne kontoen. Du kan velge hvor mye royalties du ønsker på boken din. Velg fra 0% til 200% prosent. Satsen du velger påvirker prisen på boken din på nettsidene.

Trinn 5: Bekreftelse

Bekreft all informasjonen du har lagt til. Du vil få en forhåndsvisning av manuset og bokomslaget. Du kan gå tilbake på dette tidspunktet og gjøre de endringen du ønsker. Hvis alt ser bra ut så er du klar til å publisere. Boken din vil bli tilgjengelig umiddelbart og du kan nå bestille kopier av boken din. Som vil bli trykket og sendt til deg.

 


Publiser boken min! »


Kontakt info

Wilhelm Berges Trykkeri AS
Nedre Rommen 5E
0988 Oslo

TLF: (+47) 22 70 90 01
FAX: (+47) 22 38 57 12
Epost: mail@bokenmin.no

Er det noe du lurer på?  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  Anti-Spam