Starten på noe vakkert


Miljø og verdier

Vindmølle Unibind http://www.unibind.noVi har miljø i fokus. Unibind har bygget i samarbeid med Eneco og datterselskapet Air Energy, to vindmøller på tomten til Unibind hovedkontor i Puurs. Prosjektet stod ferdig i 2011.De to Enercon vindmøllene på 2.3 MW hver vil produsere 10.2 GWh eller tilsvarende forbruk av strøm til 3000 husholdninger. Den lokale skapte elektrisiteten vil bli brukt av Unibind. Og den vil dekke 75% av det totale behovet til hovedkontoret.

Miljø med Eneco/ Air Energy

Solcelle unibind www.unibind.noEneco er et selskap som deltar aktivt i miljøvennlig energiforsyning i det Belgiske Energi markedet. Filialen i Belgia er en del av det Tyske Energi firmaet Eneco som har over 2 millioner kunder i Nederland. Selskapet går over til å bli et bærekraftig energi selskap, og vil investere i gjenvinnbar energi de kommende årene. I 2008 ervervet Eneco seg Air Energy for å satse på økt produksjon av vind energi. Air Energy har ansvar for hele prosessen, fra prosjektets utvikling til ferdig konstruksjon og drift. Siden firmaet ble grunnlagt, har gruppen bygget et solid rykte og er blitt en av Industri leder i Belgia. Gruppen har installert en kapasitet på 70MW i vind energi i Belgia og mer enn 250MW i Europa (dvs. mer enn 200 vind turbiner). Det er mange prosjekt under utbygging for fremtiden.

Her finner du mer informasjon om Air Energy

Unibinds verdier

Som et innovativt selskap er vår misjon å skaffe unike brukervennlige produkter og tjenester som bidrar til forbedret kommunikasjon mellom mennesker. Unibind er et familieselskap, kjent som verdensledende innen dokumentpresentasjonssystemer. Unibind arbeider profesjonelt og kontinuerlig for å utvikle ansatte og forretningssamarbeid over hele verden. Våre hovedverdier er integritet, ærlighet, lojalitet, ansvarlighet og respekt for alle mennesker og miljø. Unibind vektlegger miljø i sin produksjon. Unibind internasjonalt er sertifisert gjennom FSC. FSC (Forest Stewardship Council) er en allmennyttig, politisk uavhengig organisasjon som sertifiserer virksomheter som er miljøbevisste i deres valg av tre.

SertifikaterUnibind har også bygget i samarbeid med Eneco og datterselskapet Air Energy, to vindmøller på tomten til Unibind hovedkontor i Puurs. Prosjektet stod ferdig i 2011. De to Enercon vindmøllene på 2.3 MW hver produserer 10.2 GWh eller tilsvarende forbruk av strøm til 3000 husholdninger. Den lokale skapte elektrisiteten brukes av Unibind i produksjon. Og den dekker 75 % av det totale behovet hovedkontoret forbruker i Belgia. Eneco er et selskap som deltar aktivt i miljøvennlig energiforsyning i det Belgiske Energi markedet. Filialen i Belgia er en del av det Tyske Energi firmaet Eneco som har over 2 millioner kunder i Nederland. Selskapet går over til å bli et bærekraftig energi selskap, og vil investere i gjenvinnbar energi de kommende årene. I 2008 ervervet Eneco seg Air Energy for å satse på økt produksjon av vind energi.

I Norge jobber vi kontinuerlig med det internasjonale verdigrunnlaget. Unibind Norge vektlegger lojalitet og ansvarlighet. Vi ivaretar kunden etter beste evne med korrekt informasjon, tett oppfølging, tilgjengelighet og service. I Norge er vi ISO sertifisert 9001 kvalitet og 14 001 miljø. Vi er også tilknyttet EE- returselskapet Renas og Grønt Punkt.


Kontakt info

Wilhelm Berges Trykkeri AS
Nedre Rommen 5E
0988 Oslo

TLF: (+47) 22 70 90 01
FAX: (+47) 22 38 57 12
Epost: mail@bokenmin.no

Er det noe du lurer på?    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding

    Anti-Spam